El subministrament d'aigua a Almardà per part d’Aigües de Sagunt serà interromput el dia 22 de 10:30 a 17 hores aproximadament per a solucionar una avaria

Els problemes estan en les conduccions de la EPSAR que són les que proveeixen a Aigües de Sagunt en la rodalia del depòsit que té la EPSAR en el camí Corral del Batle

reparacionaguasalmardaarchivo

Fotografía d'arxiu d'una reparació

El regidor d'Aigües, Pepe Gil, ha informat que el subministrament d'aigua potable als habitatges i establiments connectats a Aigües de Sagunt en Almardà es veurà interromput dimecres que ve 22 de març des de les 10.30 a les 17 hores aproximadament pel fet que es procedirà a solucionar una avaria en les instal·lacions.

Els problemes estan en les conduccions de la EPSAR que són les que proveeixen a Aigües de Sagunt en la rodalia del depòsit que té la EPSAR en el Corral del Batle. Així, es torna a tallar l'aigua en la conducció de Almardà, ja que ha sorgit un altre problema en la connexió a l'entrada del depòsit, una situació similar a la passada vegada, ja que un maneguet es va afluixar pel fred. En aquest cas la fugida és més xicoteta, però igualment és necessari reparar-la.

Per això, es tallarà el proveïment per a realitzar la reparació. L'excavació ja està feta, per la qual cosa es procedirà al buidatge del tram de tub, reparació i posada en marxa com més de pressa millor.

Així mateix, està previst que a les 17 hores es restablisca el subministrament completament, si bé abans pot haver-hi subministrament d'aigua, encara que no serà l'òptim.