El teatre romà de Sagunt, acull el dijous, 25 d'agost, Les Dones Canten a la Mediterrànea

L'actuació protagonitzada per María del Mar Bonet, Maria Arnal i Marcel Bages, compta amb un repertori ple d'emoció, màgia i sentiment


 

El teatre romà de Sagunt acollirà aquest dimecres, 25 d'agost, l'espectacle musical Les Dones Canten a la Mediterrànea, de la productora Pro21cultural. L'actuació, protagonitzada per María del Mar Bonet, combina les cançons que va publicar en el CD AMIC, AMAT (Picap, 2004) amb un repertori especial per a l'ocasió, que es completa amb cançons dels discos que la cantant mallorquina va publicar en els seus primers anys de carrera.

Maria del Mar Bonet compta amb una llarga i reeixida trajectòria en els escenaris musicals, sent en l'actualitat una de les grans veus de referència de la cançó en el nostre país. La Mediterrània ha sigut sempre el precedent de la seua vida artística i personal, considerant-la inclusivament la seua font d'inspiració.

Maria Arnal i Marcel Bages han preparat un repertori per a Sagunt a Escena que barreja músiques de tradició oral amb temes propis. Un concert ple d'emoció, actitud crítica, màgia i sentiment.