El Teatre Romà de Sagunt s'engalana per a celebrar la XVII Gala del Comerç

Els establiments comercials de la nostra ciutat mostraran als seus clients i als ciutadans de Sagunt les noves tendències de moda per a la pròxima temporada
Imagen 1
Un any més l'Ajuntament de Sagunt celebra la XVII edició de la Gala del Comerç organitzada per la regidoria de Comerç. El dia 24 de juny, i com a novetat d'enguany, el Teatre Romà s'engalanarà perquè els establiments comercials de la nostra ciutat mostren per nové any consecutiu als seus clients i als ciutadans de Sagunt les noves tendències de la moda de la pròxima temporada.
 
El regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno, ha recalcat la importància de realitzar este tipus d'accions “ja que s'aconsegueix mostrar una imatge del comerç de la ciutat, moderna i actual, a través d'una innovadora i avantguardista gala com a fórmula per a connectar directament amb el públic i així animar la ciutadania a comprar en els establiments del nostre municipi, amb diferents propostes de màrqueting amb la qual es presenta la imatge del comerç de proximitat”. A més ha destacat que, amb este tipus d'estratègies, “l'Equip de Govern tracta d'estimular, millorar i incentivar la importància de la nostra ciutat”.
 
Així mateix i amb la finalitat de reconéixer la labor dels comerciants que han contribuït al comerç de la nostra ciutat, també s'atorgaran els Premis al Comerç 2017. Enguany el Premi a la Innovació ha recaigut en Espai de Terapies Naturals Ferrán Conca Herboristería (parada nª 5 del Mercat Municipal de Sagunt); el Premi a la Tradició i Artesania és per a Merceria Botons (av. Doctor Palos, 5 Sagunt); el Premi a l'Especialització per al comerç Marieta (c/ Circ Romà, 1 baix Sagunt); el Premi a la Diversitat Del Producte ha recaigut en el Bazar Pachá (c/ Lope de Vega, 3 Sagunt); el Premi al Comerç de Qualitat ha sigut atorgat a Calzamar (plaça Germanies, 127 el Port de Sagunt) i el Premi a la Tradició Comercial ha sigut per a la Pastelería la Lyonesa (c/ Verge del Carme, 22 baix el Port de Sagunt).
 
Enguany són 32 els comerços que participaran en este esdeveniment: Beatriz Soriano, Terminal, Can´s Animals, Peluquería y Estética Alegría, La vida interior CB, Peluquería Carmen Vidal, Trebol Garden, Calzados Sayluk, Floristería Sayas, Tapicería Alberto Graullera, Neumáticos Miguel e Hijos Euromaster, Alma Fallera-Indumentaria Valenciana, Belladona-Centro de belleza, Escuela de Baile Leo Molina, Floristería Vicente Vidal, Ilusió, Koco, Óptica Leon, Trini Fragas Modas, Mezcla, Calzamar, Peluquería Loli Iniesta, La sonrisa de Eva,  Escuela de Danza Magdalena Fuertes, M.C. Evolution, Martina Moda y Complementos, Thais Lencería Corsetería, Sandra Villar Maquillaje, Estilista-Peluquería Patricia de la Fuente, Peluquería Mª Carmen Pinto, Estética Tania Ripoll i Nabila Maquilladora.
 
Els models que lluiran les diferents propostes dels comerços són clients de les tendes participants, els quals han volgut desfilar en esta passarel·la per a mostrar les novetats de les col·leccions d’estos comerços amb la finalitat que tot el públic assistent a l'acte puga valorar la moda de la qual disposen els comerços de la nostra ciutat, ja que l'objectiu d'este esdeveniment és crear una fórmula per a connectar amb el públic, tendint-li una mà per a fidelitzar clients.