El Teatre Romà va vibrar amb el concert de Silvia Pérez Cruz

A esta actuació va assistir el conseller de Cultura de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà i l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, al costat d'altres càrrecs polítics
Imagen 1Imagen 2
 


La interpretació de Silvia Pérez Cruz del passat dissabte, en el festival Sagunt a Escena, va aconseguir omplir el Teatre Romà. La cantant va oferir el seu concert ‘Vestida de nit, cançons per a viure’ amb la seua magnífica veu i un quintet de corda compost per Joan Antoni Pich al violoncel, Miguel Àngel Cordero al contrabaix, Elena Rey i Carlos Monfort als violins i Anna Aldomà a la viola. Totes les persones que van assistir van gaudir molt del concert.

A esta actuació van assistir el conseller de Cultura de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà i l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández al costat d'altres càrrecs polítics com el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona; la delegada de Presidència i diputada autonòmica, Teresa García; el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona; el director general de CulturArts, Abel Guarinos i el director del festival, Juan Vicente Martínez Luciano, entre d’altres.


 
 


 
 
 
 
 

Fusta antiga i música d'ara, valentes com els mariners que descriu la seua mare en la cançó. Remant alhora des de la primera a l'última cançó. El concert va ser una mescla de cançons prestades i cançons pròpies, algunes formen part del repertori habitual de Silvia Pérez Cruz, però l'ambient va ser diferent.

Silvia Pérez Cruz té una gran trajectòria, però les seues intervencions més recents són les següents: ha compost i cantat per a dansa (Damián Muñoz, Israel Galván...) i teatre (Joan Ollé, Julio Manrique...). En cinema ha participat en la banda sonora de la pel·lícula Blancanieves, dirigida per Pablo Berger, guanyadora de deu premis Goya, entre els quals està el de millor cançó original. En 2015 va treballar en Cerca de tu casa, com a actriu protagonista i compositora de la banda sonora. Ha col·laborat amb Toti Soler, Javier Colina, Eliseo Parra, Lluís Llach, Gino Paoli i Joan Manuel Serrat, entre d’altres. L'abril de 2014 va presentar un disc de versions pensat i creat conjuntament amb Raül Fernández Miró, denominat Granada.