El tradicional Mercat Nadalenc arriba un any més a la ciutat

Es situarà a Sagunt del 23 al 27 de desembre i en Port de Sagunt de l'1 al 6 de gener
Imagen 1Imagen 2
Amb l'arribada del Nadal, l'Ajuntament de Sagunt organitzarà dos Mercats Nadalencs als dos nuclis urbans, en els quals s'oferirà als ciutadans del municipi productes típics d'aquestes dates (pessebres, adorns nadalencs, regals etc). 

Els mercats estaran del 23 al 27 de desembre en la Plaça Cronista Chabret de Sagunt, i de l'1 al 6 de gener de 2016 en Albereda del Consell del Port de Sagunt, i estaran oberts d'11:00h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h en tots dos casos. En estos punts de la localitat es van a situar llocs de venda de productes típics de Nadal, adornats amb motius nadalencs i dotats d'animació nadalenca. La inauguració del mercat a Sagunt serà el 23 de desembre a les 18:00h i a Port de Sagunt el 2 de gener a les 18:00h.

El regidor de Comerç, Sergio Moreno, ha destacat que: “les festes nadalenques són un moment propici per a gaudir de la nostra ciutat, les llums nadalenques que il·luminen els carrers, els aparadors dels comerços especialment adornats per a estes dates i el mercat nadalenc on els veïns i veïnes del municipi podran delectar-se amb la compra de productes típics i on els xiquets podran aprofitar-se dels tallers relacionats amb el Nadal”.

També ha declarat que: “al mateix temps i aprofitant tot aquest ambient, els ciutadans i ciutadanes poden aprofitar per a passejar pel municipi i fer les seues compres en la resta de comerços de la ciutat. Des de l'Ajuntament de Sagunt i especialment des de la delegació de Comerços i Mercats us desitgem a totes i tots que us divertiu en estes dates tan especials”.

Amb esta actuació, donada en l'època en la qual es va a realitzar, la delegació de Comerç de l’ajuntament pretén propiciar i impulsar l'ambient nadalenc a Sagunt amb la finalitat de convidar als habitants d'aquest municipi a realitzar de forma més agradable les seues compres nadalenques i poder millorar el clima comercial de la nostra localitat alhora que potenciar i afermar encara més el comerç del nostre municipi.

Aquests mercats comptaran amb al voltant de 30 llocs, formats per venedors del municipi els productes del qual es adecuen a la topologia establida per l'ajuntament, oferint-se a més activitats d'entreteniment tant per a majors com para xicotets (tallers infantils, cançons, ninots d'animació, atraccions etc). L'organització d'aquests mercats van a ser dutes a terme per l'empresa
“Global Marketing Events”.

Els actes nadalencs van arrancar en el municipi divendres passat amb l'encès de les llums de Nadal en l'Ajuntament de Sagunt, de la mà de Sergio Moreno, i les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), Beatriz Alós García i María Villar Cayuela, a més d'altres membres de la corporació municipal.