El XXI Festival de Teatre Grecollatí finalitza este dissabte amb l'obra 'Electra'

L'obra serà representada pel Grup de Teatre de la Universitat d'Alacant, tindrà una durada de 90 minuts i un preu d'entrada de 5 euros
Imagen 1Imagen 2

El dissabte 17 de juny a les 19.30 hores se celebrarà en el Teatre Romà de Sagunt l'acte de clausura del XXI Festival de Teatre Grecollatí, amb la representació de l'obra Electra per part del Grup de Teatre de la Universitat d'Alacant. L'obra tindrà una durada de 90 minuts, està recomanada per a tots els públics i el preu d'entrada serà de 5 euros.

 

El regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, ha declarat que “el Festival de Teatre Grecollatí es va fer ja en els Ludi Saguntini i va portar milers d’estudiants de tot l’Estat al nostre teatre per veure obres de teatre grecollatí. Això vol dir que tenim el nostre teatre absolutament en marxa des d’eixa data i que este dissabte ens donarà una obra de molta qualitat”. Tarazona ha agraït “a Prósopon i a totes les persones que contribuïxen perquè açò és faça realitat durant tants anys”.

 

La nit que Agamèmnon, rei de Micenes, va tornar a casa després de l'assetjament de Troia, va ser assassinat per la seua dona Clitemnestra i l'amant d’esta, Egist. Electra, la filla major d'Agamèmnon, tement per la vida del seu germà menor, Orestes, el va posar al càrrec d'un home de confiança perquè el traguera del regne. Des de llavors no ha deixat de plorar la mort de son pare i denunciar els autors del crim, rebent qualsevol classe de tortures i maltractaments. La seua determinació és fèrria, però han passat quinze anys, i l'esperança que Orestes torne de l'exili a consumar la seua venjança comença a esvair-se.