Els actes de la programació del 8 de Març continuen aquesta setmana

La delegació d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt i diverses associacions han preparat variades activitats com la manifestació del dia 4 de març
Imagen 1
Els actes de la programació del 8 de Març continuen aquesta setmana amb variades activitats organitzades per la delegació d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt i diverses associacions en col·laboració amb altres departaments municipals. Projeccions cinematogràfiques, recitals de poesia, taules redones, la manifestació del dia 4 de març i les obres teatrals “Cinc actrius lligen Rodoreda” i “The Funamviolistas” són les iniciatives previstes fins al dissabte, 5 de març. 
 
Hui, dimecres, 2 de març, a les 17 hores, els afeccionats al cinema podran gaudir del VII cicle de cinema “Dones darrere de la càmera” en el CF Racó de l'Horta. Concretament, es projectarà la pel·lícula “Hanna Aendt” de Margareth Van Trotta. Aquesta activitat l'organitzen el Centre de Formació per a Adults Miguel Hernández, la Universitat Popular i la Universitat Jaume I de Castelló. A més, a les 18 hores, hi haurà un berenar compartit amb poemes i cançons en els locals de la Associació Dones Baladre, organitzadora de l'activitat, en la plaça Tirant lo Blanc del Port de Sagunt. 
 
El divendres, 4 de març, a les 11 hores es projectarà la pel·lícula “Las maestras de la República” i posteriorment s'obrirà un debat sobre la igualtat en la negociació col·lectiva. Es tracta d'una iniciativa que organitza l’UGT i que tindrà lloc en la seu del sindicat en la plaça Cronista Chabret de Sagunt. Posteriorment, a les 19.30 hores, tindrà lloc la manifestació “Amb dones empoderades, junts construirem la igualtat”, que discorrerà des de l'Albereda del Consell del Port de Sagunt (punt d'eixida) fins al Triangle Umbral, passant per l'avinguda 9 d’Octubre. Convoca la Coordinadora de Dones. Al final es llegirà un manifest redactat per aquest col·lectiu. A les 20.30 hores, els amants de les arts escèniques podran veure l'obra teatral “Cinc actrius lligen Rodoreda” de Cilestis en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. Aquesta activitat l'organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
El dissabte, 5 de març, a les 19.30 hores, tindrà lloc la representació de l'obra “The Funamviolistas” en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt. També es tracta d'una iniciativa organitzada pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.
 
Finalment, el dilluns, 7 de març, a les 19 hores, es projectarà el documental “Manzanas, pollos y quimeras” de la directora Inés París en el saló d'actes del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt. Es tracta d'una iniciativa organitzada per l'Associació Cultural Nautilus. A les 19.30 hores, es presentarà el llibre “Pinceladas” i hi haurà un taller d'escriptura creativa en les dependències de l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt. Organitza la delegació municipal amb la col·laboració del grup d'autors, Marián Creación Literària i Librería Arco.