Els actes del 8 de Març encaren la recta final

Conferències, teatre i dansa són els actes que resten de la programació en commemoració del Dia Internacional de la Dona
Imagen 1Imagen 2

 
Els actes de la programació del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, arriben a la recta final. Entre els esdeveniments es troben representacions de teatre i de dansa i conferències amb la dona com a protagonista.
 
Dimarts 28 de març, a les 17 h, tindrà lloc la conferència El calat dels micromasclismes en la societat actual en el Centre Permanent de Persones Adultes Miguel Hernández (carrer Dolores Ibarruri, s/n, el Port de Sagunt) a càrrec de Mª José Gámez Fuentes, doctora en Comunicació Audiovisual de la Universitat Jaume I de Castelló.
 
Divendres 31 de març, a les 19.30 h, el Col·lectiu de Dones 8 de Març organitza en el saló d'actes del Centre Cívic Antic Sanatori dos actes: el primer, la representació de l'espectacle de dansa Paquita de la companyia Ababol i a continuació la taula redona Feminismes. Lluita pels drets: àvies, mares i filles amb la participació de l'autora de l'obra de dansa, Lola Cosín Torada, i de la doctora d'Història Contemporània de la Universitat de València, Vicenta Botxí Martí.
 
Per a finalitzar els actes del 8 de Març, el Centre Cultural Mario Monreal pujarà el teló a l'obra Entre mujeres, de Santiago Moncada, el dimarts 11 d'abril, a les 18 hores. La representació, organitzada per la Associació Salut per la Tardor, estarà dirigida per Elvira Narbón.
 
Amb esta representació es posa punt i final a l'extensa programació en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, que va començar el passat 1 de març i que s'ha estes durant tot el mes amb la celebració d'exposicions, obres de teatre i dansa, concerts, projeccions de documentals i pel·lícules, tallers, xarrades, conferències i manifestacions, actes organitzats i coordinats per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt i per diferents associacions de dones del municipi.