Els amants de la naturalesa podran gaudir dels tresors naturals de la Marjal d’Almardà

L’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró han organitzat la segona jornada de portes obertes este diumenge en la Casa i Finca Penya


Este diumenge, 23 d'abril, la Comissió d'Educació Ambiental d'Acció Ecologista-Agró, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt, organitza la segona jornada de portes obertes de Pasqua a la Casa Penya, el centre d'educació i voluntariat ambiental de la Marjal d'Almardà-Almenara.

Durant les vacances de Pasqua, se celebren dues jornades de portes obertes a la Casa Penya, la primera de les quals es va celebrar el 16 d’abril. Els visitants podran conéixer els tresors naturals d’esta zona humida, amb l’exposició de la Casa Penya i la resta dels seus equipaments que permeten al visitant descobrir els ecosistemes mediterranis litorals (platja, saladar i aiguamoll) i l’evolució del seu paisatge al llarg de la història.

A més, l’activitat inclou un passeig entre lliris grocs (Iris pseudacorus) per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà, on actualment es poden observar gran quantitat d’aus: agrons blaus (Ardea cinerea) i rojos (Ardea purpurea), rovellats (Plegadis falcinellus), camallongues (Himantopus himantopus), galls de canyar (Porphyrio porphyrio), fotges (Fulica atra), corriols camanegres (Charadrius alexandrinus)...

Els interessats en les visites guiades de Pasqua a la Casa Penya poden anar el 23 d’abril a les 10 hores al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà. Per obtindre més informació d’esta activitat, es pot enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com.