Els cementeris del municipi amplien el seu horari per la festivitat de “Tots els Sants”

L'Ajuntament de Sagunt posarà a la disposició de la població autobusos gratuïts als cementeris el dia 1 de novembre
Imagen 1
Els cementeris de Sagunt i Port de Sagunt adopten un nou horari intensiu amb motiu de la festivitat de “Tots els Sants” perquè els veïns tinguen més temps de visitar-los. Des d'ahir dia 28 i fins al diumenge 1 de novembre, els cementeris estan oberts de 08:00 a 18:00 de forma ininterrompida.

L'ajuntament posarà en servei dels ciudatans també autobusos gratuïts eixe mateix dia perquè els ciutadans puguen traslladar-se a tots dos cementeris. Els autobusos funcionaran de 9:00 a 18:00, i l'horari i el recorregut és el següent:

- L'autobús de Sagunt eixirà a les hores en punt i a les mitjanes de l'asil, amb direcció al cementeri, amb el recorregut habitual de: “Asil – Cl. Teruel-Cami Real- Cementeri – Av. Pais València- Cl.
Horts- Pz. Cronista Chabret – Av. Dtor. Pals- Asil”.
- El de Port de Sagunt ho farà a les hores en punt i a les mitjanes des del Cementeri i amb el recorregut habitual de: “Cementeri - Av. Arquitecte Alfredo Simón- Av. Mediterrani - Av. 9 d'Octubre- Av. Hispanitat- Cl. Azorín- Cementeri”.
 
També es celebraran dues misses en record dels difunts. Seran el dia 1 de novembre a les 12:00 en el cementeri de Sagunt i a les 16:00 en el de Port de Sagunt.