Els contacontes tornen a les biblioteques de Sagunt

Divendres que ve 20 hi haurà dues sessions vespertines, en la Biblioteca Cronista Chabret i en la del Centre Cívic
Imagen 1Imagen 2
La delegació d'Arxiu i Biblioteques programa dues sessions de contacontes per a aquest pròxim divendres 20 de gener. Una sessió serà en la Biblioteca Cronista Chabret de Sagunt i una altra en la Biblioteca del Centre Cívic de Port de Sagunt.

 

Es tracta d'una sessió de Bebeteca per nadons, dirigit a bebès a partir dels 8 als 36 mesos, i també per als pares. A manera de taller d'animació lectora, hi haurà contes, jocs, cançons i altres sorpreses. Aquesta tindrà lloc a les 17.30 hores en la Biblioteca Cronista Chabret. Les places són limitades i és necessari inscriure's prèviament en la Biblioteca.

 

I, d'altra banda, el mateix 20 de gener, a les 18 hores es presenta, en la Biblioteca del Centre Cívic, Nordiska i la màgia de les seues criatures. Un viatge extraordinari als confines de la Terra pilotat per Tania Muñoz, que traslladarà als més xicotets, a través d'històries i personatges mitològics, a diferents cultures com la dels pobles inuits o els víkings. En aquest cas l'activitat està dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 8 anys.