Els cursos monogràfics de la Universitat Popular entren en fase de matriculació

El dia 13 es realitzarà en el Centre Cívic del Camí Reial el sorteig dels cursos que tinguen llista d'espera


Els 15 cursos monogràfics que ofereixen les Escoles de Proximitat Universitat Popular de Sagunt als majors de 18 anys entren des del 16 de gener en fase de matriculació, després de finalitzar el període de preinscripció. A més, el 13 de gener es realitzarà el sorteig de les places per als cursos que tinguen llista d'espera. Els cursos d'aprenentatge d'anglès des de zero; jardineria creativa; conèixer i estimar la nostra música tradicional; conèixer el patrimoni històric local, i el taller per a aprendre a redactar, expressar-se i comunicar-se millor, encara disposen de places, per la qual cosa el termini continuarà obert fins a completar els grups.
 
Depenent del curs, la matrícula es formalitzarà en el Departament de Cultura de Sagunt o en la Casa Municipal de Cultura del Port de dilluns 16 a divendres 20 de gener de 8 a 12 hores. Esta última també tindrà horari de vesprada nomes el dijous 19 de gener de 18.30 a 20 hores.
 
Els tallers tindran una durada de 20 hores cadascun i la matrícula per a cada curs costarà 34 euros, la qual donarà dret a l'assistència al mateix així com a la utilització de la infraestructura del taller. Així mateix, els cursos que s'impartisquen en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) inclouran unes despeses de matriculació de 6 euros addicionals corresponents a la quota de l'Associació d'Alumnes i materials bàsics.
 
Amb l'objectiu de promoure la participació social, l'educació no formal, la formació i la cultura per a millorar la qualitat de la vida de les persones, les Escoles de Proximitat Universitat Popular de Sagunt ofereixen en la primera part de 2017 un total de 15 cursos monogràfics per a majors de 18 anys que començaran a impartir-se a partir de finals de gener.
 
A més, des del passat mes de desembre està tenint lloc dins del cicle Celobert un total de nou xarrades gratuïtes obertes a la participació de la ciutadania. Estes xarrades que tenen una durada aproximada de dos hores cadascuna, gira al voltant de temes com per exemple “Afrontar les dificultats de la vida amb sentit de l'humor”, “Habilitats socials” o “Aprofundir en el coneixement de la intel·ligència emocional”, entre uns altres, organitzats per diferents associacions.
 
Més informació en: