Els delegats Tania Ortiz i Paco Villar assisteixen a la presentació del llibre de Loles Sancho

El Centre Cívic Antic Sanatori va acollir la presentació del llibre SOS La meua filla és sorda. L'acte ha sigut organitzat per la delegació de Cultura

Els delegats de l'Ajuntament de Sagunt Tania Ortiz i Paco Villar han assistit a la presentació del llibre de Loles Sancho Martí, SOS La meua filla és sorda, en el Centre Cívic Antic Sanatori. L'acte ha sigut organitzat per la delegació de Cultura, la delegada de la qual és Maribel Sáez.

A principis de 2014 u dels objectius de l'autora Loles Sancho era escriure un llibre que explicara com ha sigut la seua vida des que van diagnosticar sordesa a la seua filla Aitana. El llibre es va publicar a l'octubre de 2014 i va anar ràpidament un èxit de vendes. Els dies 20 d'octubre i 20 de novembre va ser el llibre més venut en la plataforma Bubok. La presentació oficial va ser el dia 3 de desembre en l'Ajuntament de Canet d´en Berenguer coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
 


Loles Sancho es defineix com a consultora de màrqueting online, formadora, blogger i social mitjana. Treballa com freelance, pel seu compte, i és aficionada a córrer. Dedica part del seu temps a escriure sobre aquest esport, la qual cosa li fa fusionar dos dels seus entreteniments en un: escriure i córrer. Segons ella, ser mare d'una xiqueta amb discapacitat és el major repte que la vida li ha posat davant. La sordesa de la seua filla li ha fet retrobar-se i traure la millor versió de si mateixa.