Els festejos taurins protagonitzen els propers dies de les Festes Patronals de Sagunt

El dimecres tindrà lloc el concurs de paelles en el Recinte Firal
 Esta setmana continuen els festejos taurins dins de les Festes Patronals de Sagunt 2015. El dilluns 20, a les 14 hores, tancament i prova a càrrec de la ramaderia Muntis de Torres-Torres. A la tarda, a partir de les 19 hores, exhibició de set vaques, un jònec i un toro en puntes de la ramaderia Machancoses de Xest. Al caient de la mitjanit, es deixaran anar dues vaques en punta i dos toros embolats pertanyents a la ramaderia Benavente de València. A partir de la 1 de la matinada, en el Recinte Firal, actuació de l'orquestra “Eufòria”.
 
El dimarts dia 21 de juliol, a partir de les 14 hores, el ja habitual tancament i prova del bestiar a càrrec de la ramaderia Teodoro d'Albalat dels Tarongers. Tant a la tarda a les 19 hores, com al caient de la mitjanit, tindrà lloc un desafiament entre les ramaderies de Granchel de Quatretonda i Gamón d'Albalat dels Tarongers. A la tarda oferiran 2 vaques, un jònec i un toro en puntes ambdues, mentre que a la nit, les ramaderies brindaran una vaca en puntes i un toro embolat cadascuna d'elles. A partir de les 2 de la matinada, en el Recinte Firal, discomòvil a càrrec d'Andrés i Ximo Martínez.
 
El mateix dimarts, a les 19 hores, inauguració a la Casa de Cultura Capellà Pallarés de l'exposició "Cultura,història i art: la recuperació del patrimoni religiós a Sagunt”, organitzada per la Confraria dels Sants Patrons.
 
El dimecres 22 de juliol no hi haurà festejos taurins. Es durà a terme el tradicional concurs de paelles en el Recinte Firal, a partir de les 20 hores. Des de les 00:30 hores, també en el Recinte Firal, actuació de l'orquestra “Nou Talismà”.
 
Èxit de participació
Els actes realitzats durant el cap de setmana dins del programa de les Festes Patronals 2015 han estat tot un èxit. Actes com el Tro d’avis i la “xopà”, el concert de la Banda Simfònica Lira Saguntina en el Teatre Romà o la baixada pel carrer del Castell de Sagunt de les Actuacions Boges, van ser tot un èxit de participació i no es va produir cap incident resenyable, a excepció de l'alarma provocada per un mans que va quedar fora de la plaça però dins del recinte de seguretat, en tancar-se la porta d'accés a aquesta després del pas dels toros braus, la qual cosa va provocar escenes de pànic en la gent que es trobava en els voltants del recinte i situacions tibants que van provocar la caiguda d'una dona d'avançada edat que va requerir atenció mèdica, a més d'altres contusions pel devessall de gent que fugia d'aquest lloc.