Els grups Parade i Papaya actuaran aquest dissabte en el Casal Jove del Port de Sagunt

El concert s'emmarca dins del festival Novembre Negre, organitzat per la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt i Philip & Sam
Imagen 1Imagen 2
Després de la intensa i interessant setmana d'esdeveniments literaris, arriba la música a Novembre Negre amb un altre dels plats forts del festival organitzat per la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt i Philip & Sam, el concert de Parade i Papaya aquest pròxim dissabte, 21 de novembre, en el Casal Jove del Port de Sagunt. 
 
La cita reuneix a Parade, indiscutible de l'escena indie arribat des de Iecla (Múrcia), álter ego d'Antonio Galvañ, i a Yanara Espinoza, canària d'ascendència xilena assentada a Madrid que amb la seua banda Papaya és la sensació de l'any. Tots dos interpretaran les seues últimes cançons, editades pel segell Jabalina Música.
 
Parade és una factoria de creativitat inesgotable. A Sagunt repassarà la seua extensa carrera, amb set àlbums, l'últim dels quals és Amor y ruido, un altre exemple de pop ple de contingut en la línia del gran Carlos Berlanga encara que amb una personalitat molt pròpia i insòlita. Antonio Galvañ és professor de música i el seu pop beu de múltiples referències: còmic, cinema, la serie B… en melodies i lletres que arriben fins a l'espai exterior passant pel més íntim i quotidià.
 
Per la seua banda, Papaya ve amb el seu disc de debut No me quiero enamorar, recentment tret del forn -fa un mes-, i un hit que ha sonat en radis i festivals Cosas fascinantes y sencillas. Una mescla de guateque i western dels 60 en una combinació entre ambdues bandes que pot ser explosiva.
 
L'aforament de 300 persones és d'accés lliure per invitació en punts seleccionats de Sagunt i València (Cafè Berlín i la tenda Flexidiscos en Ruzafa) i a través del telèfon 96 2683439, la qual cosa garanteix el gaudi propi de les distàncies curtes. Una vetlada de música amb actitud, bones ones de ball i molt contingut.