Els mapatges urbans es traslladen aquest dimarts a la plaça de la Independència del Port de Sagunt

Els dies 19 i 25 de juliol els mapatges tindran lloc en l'avinguda Mediterrani, a fi de plasmar propostes entorn de la zona de la platja del Port de Sagunt

Aquest dimarts, 12 de juliol, a les 19 hores, el projecte Mapatges Urbans Sagunt (MUS), de la delegació de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sagunt, es trasllada a la zona de la Victòria del Port de Sagunt, concretament a la plaça de la Independència, entorn de la qual està el grup d'habitatges de la coneguda com a Ciutat Dormida, prop del Barri Obrer. 

Posteriorment, els dies 19 i 25 de juliol els mapatges tindran lloc en l'avinguda Mediterrani, a fi de plasmar propostes entorn de la zona de la platja del Port de Sagunt. L'objectiu final del projecte és confeccionar un informe per barris i per àrees de treball, des de manteniment o urbanisme passant per mobilitat urbana, relacionat amb conceptes de convivència, civisme, participació, compromís, confort i utilització dels espais públics.
 
Cal destacar que el 8 de juliol va tenir lloc un altre mapatge en la coneguda com a plaça de la Palmereta (plaça del Pilar). Els veïns van mostrar la imperiosa necessitat de treballar la mobilitat del barri, amb una excessiva presència del cotxe en una trama urbana d'amples de carrers molt reduïts, voreres estretes i falta de rampes.