Els regidors de Promoció Econòmica i de Manteniment es reuneixen amb els veïns del Pla del Bou

Consideren assumibles les peticions dels veïns, la majoria de les quals fan referència als accessos, però caldrà esperar a l’aprovació del Pressupost Municipal


El delegat de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt, José Vicente Muñoz, considera com a assumibles la majoria de les peticions que els veïns del Pla del Bou van fer ahir en una reunió, en la qual també va participar el delegat de Manteniment, Pepe Gil. José Vicente Muñoz ha destacat la bona predisposició per part de l'ajuntament: “Ens hem reunit per a arreplegar les seues demandes, que són de fa temps. Entenem que la majoria són raonables i assumibles, però caldrà esperar a veure com queda el Pressupost Municipal”.

La majoria de peticions fan referència als accessos. Sol·liciten una eixida alternativa, perquè el Pla del Bou només té un accés, i l'arranjament de camins i que se'ls pose nom perquè els vehicles d'urgències puguen accedir sense perdre's. En aquest sentit, també demanen un mapa en l'entrada de la urbanització. A més, han preguntat per la situació del nou by pass. Altres assumptes que els preocupen són el del tomicus i l'absència de parcs per a xiquets.