Els SIN Riders arriben a Sagunt amb la campanya “En la carretera SIN”

La campanya de la Asociación de Cerveceros de España pretén recordar a la població que si són consumidors de cervesa i van a conduir trien la seua versió sense alcohol
Imagen 1Imagen 2
Diumenge passat, dia 12 de juliol, van arribar a Sagunt els SIN Riders, ambaixadors de la campanya “En la carretera, cervesa SIN”, de la "Asociación de Cerveceros de España". Estos ambaixadors, avalats per la Direcció general de trànsit, van parar en la Plaça Cronista Chabret amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre la incompatibilitat de l'alcohol i la conducció i convidar a unes cerveses sense alcohol a tots els que es van aproximar. 

L'Associació Plataforma Motera per la Seguretat Vial va pensar a Sagunt com una de les parades d'aquesta campanya per la seua història, el seu entorn, i per ser zona emblemàtica motera i parada obligatòria en les rutes. A l'acte de campanya de concentració van assistir l'alcalde, Francesc Fernández, la regidora delegada de Mobilitat Urbana, Teresa García, i el regidor delegat de Turisme, Pablo Abelleira, que van donar la benvinguda als moters participants i van compartir amb ells una cervesa sense alcohol.
 L'alcalde, Francesc Fernández, i els regidors Teresa García i Pablo Abelleira, compartint una cervesa sense alcohol amb els moters.

Durant la campanya, els SIN Riders estan parant en centenars de bars de carretera, durant 5.500 quilòmetres per tot el país, convidant a rondes de cerveses sense alcohol per a recordar als ciutadans que si són consumidors de cerveses i van a conduir, trien la versió sense alcohol.

Al llarg de la gira també duen a terme concentracions moteras en diferents ciutats, per a tots aquells que vulguen sumar-se al projecte amb concerts gratuïts i rutes pels carrers de cada ciutat, sempre gaudint d'una cervesa sense alcohol en un ambient moter i responsable. 

Esta campanya de moto civisme ha sigut recolzada activament per la Plataforma Motera per a la Seguretat Vial, al costat de la Prefectura provincial de trànsit i el Cap del Sector de Tràfic de la Comunitat Valenciana.