Els tradicionals mercats nadalencs i la pista de patinatge tornen a Sagunt per nadal

Amb estes activitats, l’ajuntament pretén promoure accions de foment del comerç local

L’Agència per al Foment de la Innovació i el Comerç de Sagunt de l’ajuntament saguntí (AFIC) a través de la delegació de Mercats i Comerç torna a organitzar els tradicionals mercats nadalencs i la pista de patinatge de gel sintètic durant estes festes de desembre  gener. L’objectiu d’esta campanya és la de dinamitzar el comerç local, incrementar l’atractiu comercial de la ciutat i dotar d’ambient nadalenc als carrers del municipi.
 
El delegat de Comerç, Sergio Moreno, ha mostrat el seu suport i el de l’ajuntament “per este tipus d’accions comercials ja que considerem que són fonamentals per dinamitzar i promocionar el comerç de la nostra ciutat i això poder aconseguir junt a la ciutadania, un major desenvolupament de l’activitat comercial del municipi, la qual és bàsica per al desenvolupament de l’activitat econòmica de Sagunt”.
 
El mercat de nadal, que s’inaugurarà el dijous 22 de desembre a las 18.30h., se situarà del 22 al 26 de desembre de 2016 als jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt i el mercat de reis estarà del 2 al 6 de gener de 2017 en la plaça Cronista Chabret de Sagunt, la inauguració de la qual està prevista per al 2 de gener a les 18:30h. L'horari d'obertura dels mercats serà d'11:00h. a 14:00h. i de 16:00h. a 21:00h. en tots dos casos. En els més de 30 llocs que formaran enguany el mercat, entre els quals es trobaran venedors locals, es podran adquirir productes típics d'estes dates nadalenques, tals com a adorns i pessebres i tot tipus de regals. A més, el mercat ho completaran tallers, animacions i atraccions per als més menuts.
 
Donat el bon acolliment que va obtenir l'any passat, estes festes es podrà tornar a gaudir de la pista de gel sintètic que s'instal·larà del 16 al 26 de desembre en el Centre Cívic de Port de Sagunt i del 29 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017 en la plaça Cronista Chabret de Sagunt. Les entrades a la pista s’aconseguiran adquirint productes amb el distintiu de la campanya en els comerços associats. Citats comerços tindran de termini fins al 14 de desembre per a adherir-se a la campanya a través de les oficines de Comerç de l'ajuntament.