Es crema un assecador de mans en les instal·lacions de l'antic col·legi Sant Vicent Ferrer

Policía Local i Bombers han acudit al centre sense necessitat de desallotjar-ho, corroborant els indicis d'un curtcircuit

 

El departament d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt informa que este matí hi ha hagut un avís d'incendi en el col·legi Sant Vicent Ferrer del Port de Sagunt. Els bombers han acudit al centre, el qual no té activitat lectiva, ja que l'ús que se li dóna a este centre és merament municipal, on s'imparteixen activitats culturals i formatives annex al CEIP Maestro Tarrazona del Port de Sagunt.

 

A primera hora del matí, el personal d'Administració i Serveis de l'ajuntament es persona en l'edifici i en obrir la part central de la planta baixa i les persianes, nota olor a fum, però sense detectar l'origen. Per seguretat i seguint el protocol, el personal crida a la Policia Local per a informar de l'incident. La Policia Local immediatament es persona en l'edifici i detecta una mica de fum a l'interior, per la qual cosa s'avisa al servei de Bombers.

 

Els bombers, amb immediatesa, acudeixen al centre, entren i comproven que té l'origen en un servei on hi ha un assecador de mans que ha produït un curtcircuit i s'ha fos. Este curtcircuit és el motiu que hi haja fum, però en cap cas algun tipus de flama dins de l'edifici. Realitzen les comprovacions pertinents i, finalment, el personal de manteniment retira el assecador de mans i es revisa la instal·lació elèctrica de l'edifici i es ventila el mateix, sense que el succés haja passat a majors.