Es talla al trànsit l'avinguda Fausto Carruana per la construcció d'una rotonda entre l'IES Camp de Morvedre i L’epicentre

Per tal d'evitar molèsties als conductors s'ha obert el vial de la part posterior de l'Institut Camp de Morvedre (Corts Valencianes)

 
L'avinguda L’Advocat Fausto Carruana ha sigut tallada al trànsit per a poder dur a terme l'execució de la retonda que s'està construint entre l'IES Camp de Morvedre i el nou centre comercial L’Epicentre, segons ha informat la secció de Trànsit de la Policia Local aquest matí. 

Per aquest motiu, el vial que transcorre per la part posterior de l'Institut Camp de Morvedre (Avinguda dels Corts Valencianes) s'ha obert al trànsit per a permetre l'accés a la zona comercial i als centres educatius amb la finalitat d'evitar molèsties als conductors. Es preveu que aquesta obra estarà acabada a la fi d'aquesta mateixa setmana. En aquest mateix vial també s'està construint una àmplia rotonda per a facilitar l'accés als centres comercials i a l'institut.

Per a coordinar aquesta obra i el trànsit de la zona, s'ha informat a les empreses de la zona i entitats més interessades: l'empresa AVSA, l'IES Camp de Morvedre, la SAG, els Bombers i la Policia Local.