Eterno Mecano arriba al maig a l'Auditori Joaquín Rodrigo

El concert homenatge a la banda estarà protagonitzat per l'Orquestra Simfònica “Lira Saguntina” i les veus de Laia Benaches, Ángel Bellido i Aisha Bordas


​​​Els amants de la música dels anys 80 i especialment els seguidors del grup Mecano tenen una cita a Sagunt el pròxim 20 de maig. L'Auditori Joaquín Rodrigo acollirà el concert Eterno Mecano en dues sessions, a les 19 i 22 hores.
 
Este espectacle fusiona les veus dels cantants Laia Benaches, Ángel Bellido i Aisha Bordas amb la música de l'Orquestra Simfònica “La Lira Saguntina” de Sagunt, dirigida pel mestre Pere Molina González. El concert compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt.
 

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir, de manera anticipada, en les oficines de la Lira Saguntina els dilluns, dimecres i dijous de 17 a 21 hores. També es podran comprar el mateix dia del concert en les taquilles de l'Auditori al mateix preu.

El concert destaca perquè la música és interpretada en directe per l'orquestra, creant una atmosfera especial i irrepetible. Cada concert és únic entre els vocalistes, el públic i l'orquestra tocant les cançons de Mecano en versió simfònica, alguna cosa que probablement mai han vist ni escoltat.

A més, el concert de Sagunt alberga una novetat: fins ara, tots els concerts d'Eterno Mecano havien sigut amb banda musical. És, per tant, la primera vegada que este espectacle el realitza una orquestra simfònica.

Durant hora i mitja, es recordaran les mítiques cançons d’este conegut grup espanyol: Hoy no me puedo levantar, Me colé en tu fiesta, Cruz de Navajas, Me cuesta tanto Olvidarte… fins arribar a un total de 20 de les cançons més populars de Mecano. Un espectacle de bona música en el qual el públic no es podrà resistir a cantar les cançons d'Eterno Mecano.

Este espectacle es va estrenar amb gran èxit en gener de 2016 en el Teatre Serrano de Gandia i des d’aleshores no ha parat de penjar el cartell d’entrades esgotades. Eterno Mecano és un espectacle creat per la productora valenciana Infinity Eventos y Producciones.