“Eterno Mecano” homenatja el grup madrileny en l'Auditori Joaquín Rodrigo

El concert estarà protagonitzat per l'Orquestra Simfònica “Lira Saguntina” i les veus de Laia Benaches, Ángel Bellido i Aisha Brodes i es representarà en una única funció que començarà a les 20 hores
Imagen 1
Els aficionats a la música pop del grup madrileny Mecano tenen una cita el pròxim dissabte 20 de maig en una única funció del concert homenatge Eterno Mecano, que protagonitzaran l'Orquestra Simfònica Lira Saguntina amb les veus de Laia Benaches, Ángel Bellido i Aisha Brodes.
 
Les veus dels tres cantants valencians es fusionaran amb la música de l'Orquestra Simfònica per a interpretar les cançons mítiques que van consolidar el grup d'Ana Torroja i els germans Nacho i José Cano en els anys 80 i 90 del segle passat.
 
El concert, el qual l'Ajuntament de Sagunt dóna suport, es representarà en una única funció a les 20 hores en l'Auditori Joaquín Rodrigo. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir, de manera anticipada, en les oficines de la Lira Saguntina dimecres i dijous de 17 a 21 hores. També es podran comprar el mateix dia del concert en les taquilles de l'Auditori al mateix preu.