Èxit del concert infantil de heavy metal Gigatrín

L'aforament del Casal Jove es va completar amb 350 persones en el saló d'actes, dels quals uns 150 eren xiquets


 
El concert del grup Gigatrín, versió infantil de Gigatrón, va ser un èxit i omplí l'aforament del Casal Jove amb 350 persones, de les quals unes 150 eren xiquets i xiquetes. La gran majoria va poder gaudir del seu primer concert de música heavy metal, gràcies a l'espectacle “Gigatrín, escola de déus del metal”.
  
L'espectacle va consistir en un show/taller interactiu d'una hora de durada compost per fragments de cançons intercalats amb proves, reptes i metal-consells.
 
De la mà de Charly Glamour i els seus, els xiquets eixiren sent herois després de la seua iniciació en poders del metal tan llegendaris com el “walking” o “caminar molón”, el ballsauri anti-assetjadors, els hipercrits ultrasònics huracanats, les veus de monstre, el tro de quatre cordes, els redobles de bateria estil drac o els solos de guitarra llançallamps. 

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades