Èxit dels tallers sobre Harry Potter en la programació de Nadal Jove

Les activitats de Nadal Jove continuaran el dilluns 2 de gener amb exhibicions de Street Workout, tornejos esportius i tallers de ball


Més de 100 persones van assistir als tallers dedicats a Harry Potter en la vesprada del 28 de desembre dins de les activitats de Nadal Jove.
 
Els assistents van gaudir de tot tipus d'activitats, com un taller de màgia (impartit per una jove guanyadora del talent show celebrat l'any passat al Casal Jove), pocions secretes i manualitats com marcapàgines de les famoses corbates de Harry Potter.
 
També va haver-hi ambientació en el carrer amb tornejos de Quidditch, esport fictici practicat en el món màgic de Harry Potter. L'activitat va ser a càrrec de l'Associació Valenciana de Quidditch.
 
A més, els assistents també van poder fer-se fotos màgiques, gràcies a un croma que els permetia fer-se fotos volant o en qualsevol dels passatges de les novel·les. Estes fotos seran publicades en la pàgina de Facebook dels Corresponsals IES Casal Jove.
 
El plat fort va ser el quiz sobre la saga, en el qual els joves van poder demostrar els seus coneixements sobre el personatge de Harry Potter i les seues aventures.
 
 
Les activitats de Nadal Jove continuen amb el taller de fotografia; la Triatló de Nadal amb futbolí, ping pong i jocs de taula; els tornejos esportius els dies 2, 3 i 4 de gener; els tornejos de videojocs el 3 i 4 de gener i les classes i exhibicions de ball el 2 gener.
 
Podeu ampliar tota la informació en llunaplena.saguntjove.es