Èxit en el concert de nadal del conservatori “Joaquín Rodrigo”

Va ser un concert ampli on van participar la Big Band, el Grup de Percussió i la Banda del Conservatori formada pels alumnes de Grau Professional

Durant la vesprada d'ahir dimarts 20 de desembre, el Conservatori Municipal de Grau Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt va interpretar, per als veïns i veïnes del municipi, el Concert de Nadal en l'auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt.


Va ser un concert ampli on van intervenir el Grup de Percussió amb la direcció de José Ibañez, la Big Band sota la batuta de Francisco Garfella i Nacho Ruiz i, finalment, la Banda del Conservatori formada pels alumnes de Grau Professional dirigits per Rafael Domenech i Mónica Navarro. El concert estava inclòs en la programació cultural del curs 2016-17 del centre.El delegat de Cultura, José Manuel Tarazona va voler destacar que “la qualitat i capacitat interpretativa dels estudiants del conservatori és, en general, molt alta. Per açò, aquesta audició oberta a tota la ciutadania és una aposta més per a demostrar la capacitat i progressió dels estudiants de música”. En aquesta línia, el regidor també va voler “agrair al conservatori la seua actitud i interès per portar el seu treball de manera oberta al nostre poble i la nostra comarca”.