Fernàndez: “Cruce de Caminos és molt important per a projectar una gran imatge de ciutat”

Les obres del complex han començat hui i acabaran entre finals de 2016 i principis de 2017. El parc comercial generarà uns 1.000 llocs de treball i ocuparà una superfície de 120.000 m2
Imagen 1Imagen 2

L'alcalde amb els representants de l'empreses inversora i urbanitzadora, la primera tinent d'alcalde, el regidor d'Urbanisme, l'ex alcalde i exregidor d'Urbanisme.
 
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, ha inaugurat hui les obres del parc comercial Cruce de Caminos, situat al Macrosector IV de Sagunt: “Cruce de Caminos és molt important per a projectar una gran imatge de ciutat. Veure gent que està disposada a invertir en la nostra ciutat és realment un bon símptoma que les coses poden començar a canviar”, ha declarat Fernàndez.

Han acompanyat a l'alcalde Enrique Feduchy, representant del grup inversor Lar España, i Julián Castelblanque, administrador únic de Actinur, empresa urbanitzadora. També han assistit a l'acte altres regidors de l'ajuntament de diferents forces polítiques, així com representants empresarials de la ciutat.

El complex estarà acabat entre finals de 2016 i principis de 2017, i l'empresa Lar España espera que la seua activitat comercial genere prop de 1.000 llocs de treball. El parc comercial Cruce de Caminos comptarà amb una superfície total de 120.000 m2, dels quals 45.000 seran de lloger.
 

 
Tant l'alcalde com els empresaris han subratllat la importància que este projecte té per al municipi, tant per la creació d'ocupació com per l'impuls que donarà a l'oferta comercial. “Som, en principi, una ciutat de tradició industrial i agrícola, però és cada vegada més evident que el sector de serveis va a cobrar major importància i esta és una mostra”, ha dit l'alcalde.

Per la seua banda, Enrique Feduchy ha posat l'accent principalment en la modernitat del parc: “Este no és un parc a l'ús. És un parc compacte, modern, amb un disseny estructural des del principi, que es realitzarà realitzar en funció de la demanda dels operadors”. Feduchy ha afegit que “per al comerciant local és una oportunitat, de fet hi ha molts comerciants locals de la ciutat de Sagunt que estan interessats a implantar-se”.

Julián Castelblanque ha declarat que “Sagunt tindrà un parc comercial que al seu al voltant desenvoluparà més activitat comercial i, evidentment, convertirà a este poble en una referència comercial, social, d'entreteniment, de compra i de relacions socials per al conjunt de la comarca”. També ha recordat les dificultats que han trobat en este procés i ha ressaltat la satisfacció que li suposa que Sagunt tinga un centre comercial de referència com este.

El complex estarà format per un centre comercial, en el qual se situaran un hipermercat i una galeria comercial amb botigues de moda, complements i serveis, i un parc de mitjanes destinat a botigues especialitzades en esports, bricolatge, decoració, equipament de la llar, joguets, moda i complements. A més, comptarà amb un aparcament en superfície amb capacitat per a prop de 2.600 vehicles.