Fernández valora positivament l'obertura d'un nou Mercadona en Port de Sagunt

L'alcalde de Sagunt considera motiu de satisfacció que l'empresa valenciana trie Sagunt per a inaugurar una nova tenda capdavantera a Espanya
Imagen 1
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha assistit hui al primer dia d'obertura del nou supermercat de la cadena Mercadona en Port de Sagunt. Aquest establiment és capdavanter a Espanya perquè incorpora novetats en la seua estètica i organització.
 
 En aquest sentit, Fernández ha valorat que la cadena valenciana de supermercats haja escollit el nostre municipi per a engegar aquest nou projecte. “Dóna satisfacció veure com la teua ciutat va progressant comercial i industrialment. Són símptomes que ens fan ser optimistes de cara al futur, i més quan Mercadona va a crear a Sagunt la seua principal base logística”. Segons l'alcalde, “que l'empresa valenciana més potent haja triat Sagunt és per a nosaltres un motiu de satisfacció”.
 
El regidor de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz, ha valorat que “és una bona notícia que s'òbriga un establiment comercial totalment renovat d'aquesta índole, és una alegria per al municipi”.
 
Segons Mercadona, el nou model de tenda eficient millora l'experiència i optimitza el temps de compra dels clients, a més de generar un estalvi energètic de fins al 40% respecte a una tenda tradicional. A més, presenta un disseny renovat amb novetats en totes les seccions, nous dispositius electrònics per a una gestió interna informatitzada i una millor gestió de l'assortiment.
 
 També han assistit a l'obertura els membres de l’Equip de Govern Teresa García, Pablo Abelleira, Guillermo Sampedro i José Manuel Tarazona.