Fernando Delgado oferirà la conferència “El arte de contar” en Port de Sagunt

Aquesta presentació s'emmarca dins de la secció “Parlem de llibres” que la delegació de Cultura del consistori ha recuperat en l'agenda cultural
Imagen 1
 
Fernando Delgado estarà dijous que ve 28, a partir de les 19 hores, en el Centre Cívic, per a realitzar la conferència sobre literatura titulada “El arte de contar”. Aquesta activitat s'emmarca dins del programa “Parlem de llibres” secció que la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha recuperat en l'agenda cultural. Concretament, s'han preparat tres presentacions de llibres que comptaran amb la presència dels seus autors. Les pròximes cites seran amb Gemma Pasqual, i “L’art d’escriure i llegar”; i Anna Moner, amb “Perversions refinades”.
 
Fernando Delgado (Santa Cruz de Tenerife, 1947) és llicenciat en Filosofia i Lletres i en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid. Les seues primeres novel•les, “Tachero” (1973) i “Exterminio en Lastenia” (1989) va oferir als lectors d'una veu precisa, concentrada i de solvent domini del temps narratiu. Després van venir “Ciertas personas” (1989), “Háblame de ti” (1994), “La mirada de otro” (1995), “No estabas en el cielo” (1996), “Escrito por Luzbel” (1998) e “La isla sin mar” (2002), novel•les amb les quals ha sabut incorporar-se a la tradició narrativa espanyola. Paral•lelament ha conreat la poesia en llibres com a “Proceso de adivinaciones” (1981), “Autobiografia del hijo” (1995) i “Presencias de ceniza” (2001). En la SER ha dirigit i presentat el programa “A vivir que son dos días”. Ha rebut els premis Benito Pérez Armas (1973), Europa, Pérez Galdós, Planeta de Literatura (1995) i l'Ondas de Televisió pel seu treball cultural al capdavant del telenotícies del cap de setmana de TVE.