Fertiberia amplia el patrocini del Club Balonmano Puerto Sagunto per a les quatre pròximes temporades

L'acte de signatura de l'acord serà emés en directe en la pàgina web de l'Ajuntament i en les xarxes socials

Fotografía de Pepa Conesa

El saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt serà el marc en el qual demà se signarà a les 11 hores el nou conveni de patrocini de l'empresa Fertiberia, S. A. al Club Balonmano Puerto Sagunto (Lliga ASOBAL) que tindrà vigència per a les quatre pròximes temporades. En l'acte participarà l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, les gestions del qual han sigut decisives per a aconseguir aquest patrocini, tal com ha confirmat el club. Signaran el president i conseller delegat de Fertiberia, S.A. Javier Goñi, i el president del club, Juanjo Bataller.
 
L'acte, al que assistiran regidors de la Corporació Municipal i una àmplia representació del club a tots els nivells, serà emés en directe pel Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt a través del portal municipal en internet, xarxes socials i mitjans de comunicació. L'emissió podrà seguir-se amb ordinadors i dispositius mòbils en el següent enllaç:
 
 Segons ha explicat el club, amb aquest històric acord el Fertiberia Port Sagunt pot afrontar la seua planificació econòmica i esportiva amb més visió de futur, ja que actualment les renovacions del patrocinador principal dels blanc-i-vermells es realitzava temporada a temporada, amb el que açò suposa en la gestió. Amb aquest acord, els blanc-i-vermells s'asseguren una estabilitat econòmica en un punt tan rellevant del pressupost com és tenir un espònsor principal del nivell econòmic i de prestigi com suposa la multinacional espanyola Fertiberia, S. A. per a l'equip valencià.

Juanjo Bataller, president del Fertiberia Port Sagunt qualifica el nou acord com a “fonamental per a donar estabilitat i garantia de futur al projecte en l'elit de l'handbol nacional. Estem molt agraïts a la iniciativa de l'Alcalde i a la resposta de Fertiberia”.

Una gestió que ha sigut possible, segons el club, per l'aposta decidida de la companyia a través del director del Grup Industrial, Rafael Uguet, del director de la Planta de Sagunt, Juan Arbona, i de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, que han valorat la robustesa i importància del projecte del club per a la ciutat, davant la direcció de la companyia, representada per Javier Goñi del Cacho, president i conseller delegat de Fertiberia.

El club per la seua banda, malgrat les dificultats que suposa l'hora planificada, ha fet una crida a tots els seus estaments i en paraules del vicepresident de Comunicació, Carlos Argente, “ens agradaria que el Saló de Plens es convertira en un miniovni, i que tots poguérem demostrar-los als responsables de Fertiberia que per a nosaltres com a club, aquest és un dels partits més importants que hem jugat i guanyat en els últims temps. La nostra plantilla i tots els directius que no estiguen treballant acudiran a l'acte, tant de bo tot el que puga acudisca al saló de plens de l'ajuntament. Els esperem”.