Fertiberia signa en l'ajuntament un conveni de patrocini amb el CBM Puerto Sagunto per a les pròximes quatre temporades

En l'acte ha participat l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, les gestions del qual han sigut decisives per a aconseguir aquest patrocini, tal com ha confirmat el club
Imagen 1Imagen 2
 
L'empresa Fertiberia S.A patrocinarà durant les pròximes quatre temporades al club Handbol Port Sagunt. Aquest matí ha tingut lloc, en el saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt, un acte públic en el qual el president i conseller delegat de Fertiberia S.A, Javier Goñi del Cacho; i el president del club, Juanjo Bataller han signat el conveni de patrocini amb el club que actualment milita en la lliga BAUHAUS Asobal. En l'acte ha participat l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, les gestions del qual han sigut decisives per a aconseguir aquest patrocini, tal com ha confirmat el club. A l'acte, també han assistit regidors de la Corporació Municipal i una àmplia representació del club a tots els nivells. Es tracta d'un patrocini que també es veu millorat quant a la quantitat econòmica, tal com ha confirmat el president del Club Handbol Port Sagunt.
 


 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha explicat que “fa uns mesos veia amb certa preocupació el fet de negociar cada any un contracte de patrocini ja que açò t'obliga a arribar a acords. Jo no dubtava del compromís de Fertiberia, però crec que era molt important que tinguérem un horitzó de tranquil·litat, de garantia perquè aquest és l'equip més important de la nostra ciutat, el que major projecció ens dóna, i el que té una massa social extraordinària, ja que cada dissabte que es juga en l'Ovni la gent vibra i jo crec que feia falta que es donara aqueix futur per a poder configurar una estratègia i estructura d'equip com es mereix la nostra ciutat i un equip en Asobal”. 

Quico Fernández ha afegit: “Jo crec que l'empresa ha vist que era una bona oportunitat perquè Fertiberia S.A què és tan important per a la nostra ciutat es projecte amb la seua responsabilitat social”. Finalment, l'alcalde ha conclòs: “Per a la nostra ciutat és molt important el foment de l'esport i de les pràctiques esportives, som una ciutat amb moltes referències en l'activitat esportiva a tots els nivells i crec que la col·laboració de les empreses és fonamental perquè ajuden també a les institucions que estem fent un esforç important per a fer de l'esport una proa de la nostra ciutat cap a l'exterior”.

El president del club ha agraït tant a Fertiberia com a l'Ajuntament de Sagunt per fer possible aquest conveni que dóna estabilitat al club: “Em congratule de la presència avui de Javier Goñi perquè ens dóna una idea del compromís que té aquesta empresa amb el Club d'Handbol Port de Sagunt. No hi ha tantes empreses que aposten tan decididament per l'esport a Espanya com ho fa Fertiberia, us torne a donar les gràcies i felicite al president i a la companyia tenir aquesta sensibilitat cap a l'esport. D'altra banda, vull donar les gràcies a les gestions del nostre alcalde, Quico Fernández, perquè realment va ser el que va iniciar aquest procés d'ampliació de patrocini, sense oblidar el suport insubstituïble tant de Rafa Uguet, director del grup industrial de Fertiberia com de Juan Arbona que és el director de la planta de Sagunt”. Juanjo Bataller ha conclòs que “Per la nostra banda anem fer l'impossible per a correspondre a aquesta mostra de confiança i de suport que té el Fertiberia amb nosaltres i anem fer l'impossible per a portar pel cap alt alt el nom de Fertiberia Port Sagunt”.

Per la seua banda el president i conseller delegat de Fertiberia .A, Javier Goñi, ha destacat que des de l'empresa estan molt agraïts amb la ciutat de Sagunt, ja que la planta de l'empresa en la ciutat els ha donat moltes satisfaccions: “Estem ací aquest municipi ens ha donat molt, tenim una relació estupenda amb la corporació i com a responsabilitat social de la nostra empresa volem retornar tot el que la ciutat ens ha donat a la comunitat”. Goñi ha explicat que aquest és el patrocini més important de l'empresa juntament amb el qual fan en la Tornada Ciclista d'Espanya davant el que ha assenyalat que “som el patrocinador més antic de la volta, perquè som una empresa la raó de la qual de ser és el compromís. Fins ara, amb el club handbol Port Sagunt, hem sigut com a mig nuvis, i amb aquest patrocini ens casem, sense possibilitat de divorci”. El president de Fertiberia ha conclòs que “No volem que ens doneu les gràcies, volem donar-vos les gràcies nosaltres a vosaltres i transmetre-us nostra enorme satisfacció de poder contribuir amb el nostre granit d'arena i desitjar-vos tots els èxits esportius, ens encantarà veure dins d'un parell d'anys com alceu la copa Asobal”.

Segons ha explicat el club, amb aquest històric acord el Fertiberia Port Sagunt pot afrontar la seua planificació econòmica i esportiva amb més visió de futur, ja que actualment les renovacions del patrocinador principal dels blanc-i-vermells es realitzava temporada a temporada, amb el que açò suposa en la gestió. Amb aquest acord, els blanc-i-vermells s'asseguren una estabilitat econòmica en un punt tan rellevant del pressupost com és tenir un esponsor principal del nivell econòmic i de prestigi com suposa la multinacional espanyola Fertiberia, S. a. per a l'equip valencià.