Finalitzades les obres de substitució de la gespa artificial del Fornás

També s'ha ampliat 50 centímetres el terreny de joc per a poder complir amb els criteris europeus i amb el certificat de qualitat de la FIFA Quality Pro

Les obres encarregades per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt per al canvi de la gespa artificial de l'estadi municipal del Fornás han arribat a la seua fi. La deterioració de la gespa després de 10 anys d'utilització ha motivat esta reforma.

L'adjudicació de les obres, per valor de 174.226’27 euros (IVA inclòs), va ser per a l'empresa OPSA Obras y Pavimentos Especiales, S. A. Esta s'ha encarregat de la retirada de la gespa existent per a la seua reutilització, la planimetria del camp i la realització d'obres auxiliars necessàries per a la col·locació i instal·lació de l'equipament esportiu. A més, l'empresa realitzarà el manteniment de la nova gespa durant 5 anys i vetlarà pel seu bon ús oferint recomanacions.


El regidor d'Esports, Miguel Chover, ha assistit a l'estadi este matí: “Hui hem vingut a veure com ha quedat la nova gespa del Fornás, que vam haver de canviar per la deterioració que tenia de tants anys d'utilització. La veritat és que ha quedat magnífic i esperem que el C.D. Acero puga gaudir-lo molts anys”, explicava el delegat.

A més de la substitució de la gespa, les obres també han inclòs l'ampliació de 50 centímetres del terreny de joc per a poder així, entre altres coses, complir amb criteris europeus i amb el certificat de qualitat FIFA Quality Pro.