Gigatrín, versió infantil del grup Gigatrón, actuarà dissabte en el Casal Jove

El grup interpretarà temes propis i uns altres com Let it go de Frozen, a més de temes clàssics de heavy metal
Imagen 1
 
Dissabte que ve a les 18 hores el grup Gigatrín, la versió infantil de Gigatrón, adaptarà per a tota la família alguns dels seus temes i els intercalaran amb clàssics infantils com Let it go de Frozen o ¿Cuántos elefantes caben en una Telaraña?, a més d'altres temes clàssics de heavy metal. L'actuació serà en el Casal Jove del Port de Sagunt.
 
És un espectacle que anomenen Escola de Déus, un show/taller interactiu d'una hora de durada format per fragments de cançons intercalats amb proves, reptes i metal-consells. És apte per a tots els públics, especialment pensat per a famílies i xiquets i xiquetes d'educació primària.
 
De la mà de Charly Glamour i els seus, els xiquets eixiran sent herois després de la seua iniciació en poders del metall tan llegendaris com el “walking” o “caminar molón”, el ballsauri anti-assetjadors, els hipercrits ultrasònics huracanats, les veus de monstre, el tro de quatre cordes, els redobles de bateria estil drac o els solos de guitarra llançallamps.
 
Segons explica el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, “la tradició metalera i heavy en esta ciutat sempre ha sigut molt important, sobretot en els 80 i 90 amb un panorama de grups locals molt influent. Ara, volem que els seus fills i filles gaudisquen i senten este mateix esperit metaler i de rock dur que va seduir als seus pares i mares en un espectacle per a tota la família”.
 
Per a assistir al concert és necessari reservar invitacions telefonant al 96 268 34 39.