Gran èxit de les I Jornades Star Wars de Sagunt

Més de mil assistents van acudir a les diferents activitats en el Casal Jove
Imagen 1Imagen 2


Les Jornades Star Wars de Sagunt van celebrar este cap de setmana la seua primera edició amb un èxit absolut de públic i més de mil assistents a les diferents activitats que van tenir lloc en el Casal Jove durant els dos dies, divendres i dissabte.
 
Organitzades per la Regidoria de Joventut, les jornades van comptar amb diferents xarrades, exposicions, representacions, projeccions i actuacions –a càrrec del conegut humorista Eugeni Alemany– amb la famosa saga galàctica com a denominador comú. Especial protagonisme va tenir el públic infantil, que el dissabte al matí va poder gaudir de diversos tallers sobre Star Wars i fins i tot conèixer personalment als seus personatges favorits.
 Ja el divendres totes les activitats van comptar amb el respatler del públic, com el contacontes a càrrec de Mos Teatre, la xarrada de Jordi Talens, a la qual van assistir 120 persones, o el concert de les bandes sonores de la saga a càrrec del Conservatori Joaquín Rodrigo de Sagunt i dirigit per Rafael Doménech, amb 60 músics i més de 300 assistents, que va fer que es quedara xicotet el saló d'actes del Casal Jove.
 


 
El dissabte, prop de cinc-centes persones es van congregar al matí en les activitats, entre ells els 200 xiquets i xiquetes que van participar en els tallers i van rebre el lot de regal cortesia de Carrefour Sagunt, que ha col·laborat amb les jornades. A la vesprada, el visionat de curts i la classe magistral a càrrec del periodista Pau Gómez van reunir a més de 100 afeccionats a Star Wars, mentre un altre centenar de joves participaven en les activitats que els Corresponsals dels IES havien organitzat sobre les jornades.
 


 
Segons el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, “ha sigut tot un èxit i totes les activitats han comptat amb el suport del públic, des de l'exposició de maquetes de material reciclat a càrrec de Pepe Morera, fins als tallers infantils, passant pel ple absolut del concert i el bon acolliment de les xarrades”.
 
A més, Sampedro ha destacat que “ha vingut molta gent de fora de Sagunt amb el que estem obligats a repetir l'any que ve, amb noves activitats i més sorpreses. Hem convertit Sagunt en un punt de trobada per als fans de totes les edats i en un referent valencià per als amants de Star Wars, en unes jornades que volem continuar en el temps”.
 
La cita, que ja prepara noves sorpreses per a la seua segona edició, conclourà dijous que ve amb la preestrena de “Rogue One: Una historia de Star Wars” en els cinemes Alucine del Port de Sagunt.