"Hamlet Canalla", la próxima obra de l’Off Romà

El Centre Cultural Mario Monreal acollirà la representació teatral
El dimecres 2 d'agost, a les 20:30 hores, tindrà lloc la representació teatral Hamlet Canalla en el Centre Cultural Mario Monreal. L'espectacle, amb un preu de 7 euros, forma part de la programació del festival Sagunt a Escena i s'emmarca en la secció Off Romà. L’obra serà en valencià.​

La funció, dirigida per Joan Peris i interpretada per Josep Manel Casany i Ximo Solano, és una història en la qual, la versió “canalla” de Hamlet altera la visió d'un dels personatges teatrals més grans de la història, d’este mesies que ho fa tot per “salvar” el seu poble. 

La versió de Hamlet de William Shakespeare, el Hamlet Canalla, escrita per l'autor valencià Manuel Molins, té la facilitat de fer reflexionar sobre temes actuals com la corrupció, la política, el masclisme i el teatre. La representació dóna major presència i veu a personatges del Hamlet original. Els "silenciats" com la mare, l'espectre del pare o Ofelia servixen per a ajudar a generar la reflexió que es busca.

Dos grans actors de l'escena valenciana, Josep Manel Casany i Ximo Solano, sota la direcció de Joan Peris, donen vida als personatges. Ximo Solano és un Hamlet actual i Josep Manel Casany és Ofèlia, Gertrudis, Horari i l'Espectre.

Cal destacar que, l'actor Josep Manel Casany, ha sigut finalista als Premis MAX com a millor actor protagonista d'esta obra.

Este muntatge és la primera coproducció de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Companyia Teatre Micalet. Així mateix, també és la primera proposta amb la qual arranca el cicle de quatre coproduccions de l'entitat autonòmica amb companyies valencianes per a la temporada 2016-2017.