“Heian” posarà fi a la programació de Off Romà

Música, dansa acrobàtica i circ es fusionen en este espectacle que es podrà gaudir de manera gratuïta en la plaça de pujada al CastellLa companyia Zen del Sur porta a Sagunt Heian, l'últim espectacle del Off Romà dins de la programació de Sagunt a Escena. La representació començarà a les 21.30 hores en la plaça de la pujada al Castell, al costat de l'entrada del Teatre Romà, i es podrà gaudir de forma gratuïta.
Heian és un espectacle multidisciplinari on música en viu, dansa acrobàtica i circ es fusionen per a oferir a l'espectador una proposta carregada de força i sensibilitat. L'obra descriu una sendera cap a un estat emocional d'equilibri i benestar. El diàleg entre música, moviment i control corporal generen sensacions que transcorren des de sentir-nos presos per una emoció fins a trobar aqueixa calma. “Heian” significa en japonés Pau i Tranquil·litat.

Este espectacle fusiona i es nodreix de dansa contemporània acrobàtica, recursos de danses urbanes i contact-improvisation, tècnica circense d'equilibris invertits, humor, bodi percussion i un contingut musical acústic i original compost d'instrumentació clàssica (piano i violoncel), instrumentació contemporània i d'origen africà (Hang, Carabassa Drums, Kalimba, Darbuka).

La completa programació de teatre, música, dansa i arts circenses s'estendrà fins al 12 de setembre. Esta edició 2015 del festival destaca per la presència de companyies i artistes molt coneguts. Concretament, són deu les propostes escèniques que s'han programat per a enguany a Sagunt a Escena, a les quals se sumen les sis de Sagunt a Escena Creix organitzades per l'Ajuntament de Sagunt. A més, esta diversa oferta cultural inclou quatre espectacles gratuïts que tindran lloc en la pujada al Castell i en la mateixa façana del teatre sota el nom de Off Romà.