Hui comença el termini d'inscripció per al curs de soldadura 2016

Podran participar en el procés de selecció aquelles persones inscrites en el centre SERVEF d'ocupació
Imagen 1
​ 
La delegació de Promoció Econòmica programa el curs de soldadura 2016. La Junta de Govern Local va aprovar la convocatòria i les bases de selecció i hui s'obri el termini d'inscripció per a qui desitge apuntar-se. Els interessats podran inscriure's fins al pròxim 2 de novembre.

El regidor delegat de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz ha destacat que “és un compromís adoptat amb els treballadors de Bosal però en el qual pot incloure's tot aquell que complisca els requisits i que hi ha 10 dies ara per a aportar la documentació en Promoció Econòmica”.

Podran participar en el procés de selecció aquelles persones inscrites en el centre SERVEF d'ocupació, amb el document d'alta i renovació vigent. Les persones que estiguen interessades hauran d’aportar la sol·licitud general i la documentació acreditativa per a la baremació en les dependències municipals del departament de Promoció Econòmica o en qualsevol registre municipal de l'Ajuntament de Sagunt.

En la valoració de la situació personal per al barem es tindran en compte criteris com la durada de la situació de desocupació, les càrregues familiars, la discriminació positiva a favor de les dones, l'edat, la discapacitat, la residència a Sagunt, l'experiència en treballs de soldadura. D'altra banda, en cas d'empat tindrà preferència en primer lloc la persona amb data d'inscripció més antiga en el centre del SERVEF.