Hui s'inaugura a Sagunt el I Festival Gastronòmic Comunitat Valenciana

Organitzat per l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt, combina la gastronomia amb altres activitats lúdiques com concerts musicals

Les delegacions de Comerç i de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt han col·laborat amb l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt, que ha organitzat el primer Festival Gastronòmic Comunitat Valenciana. L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, inaugura aquesta vesprada a partir de les 18:00 h. aquesta primera edició que conjuga gastronomia amb concerts musicals. Se celebrarà fins al diumenge, 14 d'agost, en la plaça Cronista Chabret de Sagunt.

 

L'objectiu del festival és atorgar el protagonisme a la gastronomia de la Comunitat Valenciana, així com als seus productes, la seua cultura, la seua tradició i innovació, amb el propòsit de posicionar-se com un dels valors turístics en alça a Sagunt.

El delegat de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, ha valorat el projecte: “
Des de l'Ajuntament de Sagunt, creiem que és molt positiva la iniciativa de promocionar els productes de la regió, alhora que dinamitzem el comerç local i s'amplia l'oferta i visió turístic-gastronòmica de la nostra ciutat. Per açò, des de la regidoria de Comerç hem col·laborat amb l'organització i logística i des de la delegació de Turisme amb la difusió de l'esdeveniment.

 

La presidenta de l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt, Lola Torrente, ha convidat “a tots els veïns i veïnes de Sagunt i de la comarca a acostar-se des de l'11 fins al 14 d'agost per a gaudir de tot el ‘glamur’ i comprovar les novetats i els millors productes dels comerços de la ciutat”. L'associació també ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament.

 

L'associació acompanya la mostra gastronòmica amb diverses activitats lúdiques, com les actuacions del grup musical valencià Lithium, hui, 11 d'agost, a les 22:00 h., i el dueto Dixie Jumble el dissabte, 13 d'agost, a les 23:00 h. A més, el programa completa activitats per a tots els públics, inclosos els xiquets.

 

Els veïns podran visitar el festival gastronòmic hui dijous, divendres i dissabte de 12:00 h. a 01:00 h.; i  diumenge de 12:00 h. a 20:00 h.