Igualtat convoca el concurs de cartells “25 de novembre, dia Internacional contra la Violència de Gènere"

El termini per a presentar cartells de la XIII Edició d'aquest premi és fins al pròxim 8 d'octubre
Imagen 1Imagen 2
La Regidoria d'Igualtat convoca, un any més, el concurs de cartells “25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere”. El termini per a presentar cartells de la XIII Edició d'aquest premi és fins al pròxim 8 d'octubre.

La regidora delegada d'Igualtat, María Giménez, ha destacat que “No són mers cartells il·lustratius, sinó una eina alternativa amb la qual l'Àrea d'Igualtat pretén conscienciar, educar, informar, i així posar veu i sonoritat al missatge de la lluita contra la violència masclista que ens competeix a totes i tots".

Enguany, el cartell guanyador, es portarà un premi econòmic dotat amb 500 euros, subjectes a la normativa vigent. Entre els criteris de valoració arreplegats en les bases reguladores, es troben, l'originalitat, la qualitat dels treballs, l'eficàcia anunciadora o informativa, les condicions de reproducció i l'adequació a les característiques establides en les bases. També es valoraran els treballs que projecten una imatge més innovadora, positiva i superadora, fugint d'imatges morboses i/o victimistes.

Cada persona podrà participar amb un màxim de dues obres, i el lema que ha de figurar obligatòriament és: “Parem la violència contra els dones”. La convocatòria del concurs de cartells està disponible en la seu electrònica de l'Ajuntament de Sagunt.

Per a més informació es poden consultar les bases arreplegades en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt o dirigir-se a l'Àrea d'Igualtat, telèfon: 96.265 58 89, i per correu electrònic a: dona@aytosagunto.es
 
Sol·licitud:
 
 
Convocatòria:
 
Bases: