Inaugurada la nova rotonda del Vial Internuclis

El vial s'obrirà al trànsit demà a les 17 hores, una vegada acabat el carril bici
L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha inaugurat aquest matí la nova rotonda de l'avinguda de la Vila (Vial Internuclis) que permetrà l'accés a la nova zona comercial i connectarà amb l'avinguda Advocat Fausto Caruana. El vial s'obrirà al trànsit demà a les 17 hores, una vegada acabat el carril bici. Fernández ha recalcat que amb aquesta rotonda i altres en les quals s’està treballant, es conseguirà una gran milloria en la connexió entre els dos nuclis.
 
Pablo Abelleira ha destacat la importància d'aquesta obra “Amb la inauguració de la rotonda s'obri també l'accés entre les avingudes Advocat Fausto Caruana i la Vila, afavorint la connexió nord-sud tan necessària en el concepte de ciutat que volem impulsar”. El delegat d'Urbanisme ha agraït la rapidesa en l'execució de l'obra i la paciència de la ciutadania per les molèsties que causa l'execució de projectes com aquest.
 
A aquest acte d'inauguració també han assistit el delegat d'Urbanisme, Pablo Abelleira; el delegat de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz; la delegada de Presidència, Teresa García; i la delegada de Turisme, María Giménez.