Inaugurades les exposicions pictòriques “Luz del Mediterráneo: la magia de sus dunas” i “Diálogos”

El regidor de Cultura convida la ciutadania a visitar estes dues exposicions d'enorme qualitat realitzades de la mà d'artistes molt vinculats a la nostra ciutat
​​
La Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt acull des de dimecres 30 de novembre l'exposició de Juan Rodríguez “Luz del Mediterráneo: la magia de sus dunas”, que podrà veure's fins al 29 de desembre. Per altra banda, l'exposició de Lola Castillejo, titulada “Diálogos”, estarà disponible en el Centre Cultural Mario Monreal fins al 31 de desembre.

Luz del Mediterráneo: la magia de sus dunas


Diálogos
 
José Manuel Tarazona, delegat de Cultura, que ha inaugurat les exposicions, ha volgut assenyalar que “tots dos autors són artistes molt vinculats a la nostra ciutat i les seues obres són de gran qualitat, per la qual cosa és un autèntic honor tenir a artistes d'aquest nivell. ‘Diálogos’ té una pintura més simbòlica que expressa una gran força i ‘Luz del Mediterráneo: la magia de sus dunas” és un relat d'una cosa tan propera a nosaltres com el mar i la nostra naturalesa més pròxima. Per tot açò convidem a tothom a visitar estes dues exposicions d'enorme qualitat”.