Ja està oberta la convocatòria de subvencions per a entitats que fomenten la igualtat de gènere

La Junta de Govern Local va aprovar les bases d'aquesta nova convocatòria, a la qual destinarà una quantitat de 10.000 euros
Imagen 1
L'àrea de la Dona de l'Ajuntament de Sagunt torna a impulsar la convocatòria de concessió de subvencions a entitats i associacions que fomenten la igualtat entre homes i dones i la prevenció de la violència de gènere. La Junta de Govern Local va aprovar les bases de la convocatòria, així com la quantitat destinada a la mateixa, que ascendeix a 10.000 euros. 

Les entitats beneficiàries hauran de destinar les subvencions que reben al desenvolupament de programes o activitats de caràcter formatiu, informatiu o de sensibilització, relacionats amb aspectes com: afavorir la participació de les dones en la vida associativa; salut i qualitat de vida de les dones, formació per a l'accés i maneig de noves tecnologies, conciliació de la vida familiar i laboral, prevenció per a l'eradicació de la violència de gènere, impuls de valors i models no sexistes, o qualsevol dels aspectes relacionats amb el foment de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones. 

La delegada de la Dona, Davinia Bono, destaca que Amb aquesta convocatòria pretenem ajudar, tant a associacions de dones com a la resta d'entitats del municipi, que duguen a terme accions dirigides a afavorir la inclusió de la dona en diferents àmbits ja que des de l'Equip de Govern seguim apostant per les polítiques d'igualtat.”.

Les bases d'aquesta convocatòria es poden consultar en els taulers d'anuncis municipals, en les oficines PROP i SAIC de Sagunt i Port de Sagunt, i en la web municipal. El termini per a la presentació de sol·licituds acaba el pròxim 22 de juny de 2015.