Ja ha començat el termini d'inscripció en el programa “Deporte en edad escolar” de l'Ajuntament de Sagunt

Enguany s'ofereixen activitats com: atletisme, handbol, bàsquet gimnàstica rítmica, voleibol, escacs, multiesport, multiactivitat, futbol sala, gimnàstica aeròbica, tennis de taula, lluita i tennis
Imagen 1
Els interessats en el programa “Deporte en edad escolar” de l'Ajuntament de Sagunt ja poden realitzar la preinscripció en qualsevol de les instal·lacions esportives municipals. Per a este pròxim curs 2015/2016 s'ofereixen diferents activitats com: atletisme, handbol, bàsquet gimnàstica rítmica, voleibol, escacs, multiesport, multiactivitat, futbol sala, gimnàstica aeròbica, tennis de taula, lluita i tennis.

La regidora delegada d'Esports, Remei Torrent, ha explicat que “l'objectiu del departament d'Esports amb este programa és la formació dels xiquets. Enguany també volem superar el nombre d'inscrits en anys anteriors ja que l'oferta està pensada perquè s'apunten més xiquets i donar continuïtat als joves perquè el dia de matí aconseguisquen ser esportistes importants de la ciutat”. Remei ha afegit que “el departament d'Esports està a la disposició dels interessats a rebre més informació sobre este tema”.

Per a tots els esports i categories, les matriculacions podran realitzar-se en qualsevol de les instal·lacions que es detallen, en horari de 8.30 a 14 hores i de 16 a 21 hores en el Pavelló José Veral, la Piscina Almudáfer, la Piscina del Poliesportiu Internúcleos i la Piscina de la Casa de la Joventut. El termini d'inscripció finalitzarà el 22 de setembre. I els grups activats es publicaran en la web de l'ajuntament, en els col·legis del municipi i en les instal·lacions esportives. El curs s'iniciarà l'1 d'octubre i finalitzarà el 31 de maig. 

Entre la documentació a aportar està la sol·licitud d'inscripció, que es troba disponible en la pàgina web de l'Ajuntament i en les oficines d'esports, el DNI o SIP de l'alumne/a i l'autoliquidació acreditativa del pagament, facilitada per les instal·lacions municipals. El preu serà de 51 euros en els col·legis i instituts i 90 euros en les instal·lacions esportives.

Entre les categories i activitats a escollir es troben: Pre-Benjamí, per als nascuts de 2008 a 2009, que podran realitzar multiactivitat i esports individuals; Benjamí, per als nascuts de 2006 a 2007, que tenen la possibilitat d'inscriure's en multiesport, esports individuals i esports d'equip; Aleví, per als nascuts entre 2004 i 2005; Infantil, per als nascuts entre 2002 i 2003; i Cadets, per als nascuts entre 2000 i 2001. Estos tres últims podran matricular-se en esports individuals i d'equip.

La informació i condicions d'inscripció es poden consultar en els tríptics d'informació que es troben en totes les instal·lacions esportives municipals. A més, qualsevol consulta relacionada amb el programa de el “Esport escolar”, es pot realitzar personant-se en les oficines del poliesportiu municipal, a través del telèfon 96 265 58 79 o enviant un correu electrònic a escuelasdeportivas@aytosagunto.es.

Més informació i consulta de taula d'activitats i horaris en: 
http://www.aytosagunto.es/es-es/ayuntamiento/servicios/Deportes/Paginas/Documentos-Iniciaci%C3%B3n-Deportiva.aspx