Joventut i Promoció Econòmica programen la jornada “El éxito en un proyecto empresarial”

La jornada, que tindrà lloc demà divendres de 10 a 12 hores en el Casal Jove, està dirigida a emprenedors que vulguen dur a terme el seu projecte empresarial
Imagen 1
Les delegacions de Joventut i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt programen la jornada gratuïta El éxito en un proyecto empresarial que tindrà lloc demà de 10 a 12 hores en el Casal Jove. La jornada està dirigida a emprenedors que vulguen dur a terme el seu projecte empresarial, i l'objectiu de la mateixa és donar a conèixer les claus d'un projecte empresarial d'èxit. Aquesta iniciativa està organitzada amb la col·laboració de Cámeras Comunitat Valenciana, Cámeras Fundació INCYDE, la Diputació de València (Divalterra) i el Fondo Social Europeu i pertany al programa de “Emprendimiento Juvenil” que es completarà amb un curs per a emprenedors que es realitzaran a partir del dilluns en la ciutat.

La jornada estarà dirigida pels ponents Jorge Alonso Senent de Janus Management i Pedro Redondo de Bilnea Digital. Durant el matí, es tractaran temes com “Què és una empresa? La realitat actual de l'empresa i del emprendiment”; “La meravellosa aventura d'emprendre: 10 claus per a aconseguir l'èxit”; “Cas d'èxit de com emprendre”; “El fracàs: l'oportunitat per a seguir aprenent”; i finalment es trauran les conclusions finals de la jornada.

Els interessats a assistir han de posar-se en contacte amb Lorena Cebrián a través de correu electrònic (Icebrian@camaravalencia.com) o cridant al telèfon 963 103 900.