Joventut obri el termini d'inscripció de el “Aula Jove de teatre”

Els interessats d'entre 12 i 30 anys a participar en aquesta acció formativa durant el nou curs ja poden inscriure's en el Casal Jove o en la Casa de la Joventut
Imagen 1
Les delegacions de Cultura, Ensenyament i Joventut de l'Ajuntament de Sagunt engeguen un any més l’Escola Municipal de Teatre de Sagunt. Per al curs 2016-2017 continuaran amb tres programes: “Jugant al teatre”, destinat als més xicotets d'entre 6 i 12 anys; “Aula Jove” destinada a joves d'entre 12 i 30 anys; i finalment “Formació actoral” destinada a totes aquelles persones de més de 30 anys. El “Aula Jove” obri període d'inscripció, de manera que tots els joves interessats a participar durant el nou curs poden inscriure's a partir d'avui i fins al 30 de setembre.

El “Aula Jove de Teatre” està dirigida a joves amb inquietuds artístiques que vulguen desenvolupar els seus recursos expressius i comunicatius en connexió amb la seua realitat social. Està dirigit a joves de 12 a 17 i de 18 a 30 anys, i es desenvoluparà d'octubre a juny. El preu és de 140 euros, les places són limitades i les inscripcions es realitzaran en el Casal Jove (c/Vent de Marinada de Port de Sagunt) o en la Casa de la Joventut (c/Albalat de Sagunt).

Per a més informació contactar telefònicament amb el Casal Jove (96 268 34 39) o la Casa de la Joventut (96 265 58 80).