Joventut ofereix tota la informació sobre el programa Erasmus+ en el Casal Jove

El programa europeu va destinat a joves d'entre 13 i 30 anys, independentment de si són estudiants o no actualmenteLa regidoria de Joventut ofereix tota la informació sobre el programa Erasmus+ en el Casal Jove. Aquest programa europeu va destinat a tots els joves que vulguen viatjar i aprendre.
 
La particularitat d’este programa és que no és exclusiu per a estudiants, també poden gaudir d'ell joves d'entre 13 i 30 anys, independentment dels seus estudis. Els projectes d'Erasmus+ es poden realitzar en grup o de forma individual i estaran recolzats per entitats com a associacions, fundacions, clubs o el propi Ajuntament de Sagunt.
 
En l'Oficina Europa Erasmus+ de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, situada en el Casal Jove del Port de Sagunt, es podrà ampliar tota la informació i ajudar als interessats a participar en algun dels pròxims projectes, per als quals s'han destinat més de 4 milions d'euros.
 
Durant el curs 2015-2016, aproximadament 200 joves van rebre informació sobre els programes europeus i al voltant de 25 joves de Sagunt van poder beneficiar-se directament d'alguna de les activitats existents. En 2017 es pretén augmentar este nombre i que moltes més persones de Sagunt aprofiten les oportunitats que s'ofereixen.
 
La informació estarà disponible tots els dimarts, de 19.00 a 21.00 en el Casal Jove del Port de Sagunt, enviant un correu a erasmusplus.sagunto@gmail.com o cridant al 962683439.