Joventut presenta la XXIV edició de l’Escola d’Estiu Morvedre a la Mar

Les preinscripcions es poden realitzar fins al divendres 19 de maig a través de la pàgina web de l'Ajuntament i del Casal Jove

 

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt convoca la XXIV edició de l’Escola d’Estiu Morvedre a la Mar. L’Escola d’Estiu és un projecte d'educació en el temps lliure amb el qual es pretén que els xiquets i les xiquetes de la ciutat puguen realitzar activitats lúdiques i educatives en les seues vacances estiuenques.

 

L'edició de 2017 té com a tema central la celebració del Centenari de la Siderúrgia del Port de Sagunt. Totes les activitats van destinades a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys (nascuts entre 2003 i 2013) i es duran a terme en dos centres: en el CEIP Ausiàs March a Sagunt i en els CEIP Maria Yocasta i Tierno Galván, en el Port de Sagunt.

 

Tota la informació es troba en el Casal Jove i en la Casa de la Joventut i les preinscripcions es realitzaran a partir del dilluns 8 de maig fins al divendres 19 de maig en www.aytosagunto.es i www.saguntjove.es.

 

Per al regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, el fet de triar este tema respon a la necessitat de “recuperar part de la nostra història, donar-la a conéixer i saber d'on venim, així com d'homenatjar el moviment obrer i la classe treballadora que va crear el nucli urbà del Port de Sagunt”.  És, per açò, que amb este rerefons històric “l’alumnat realitzarà jocs i tallers per a ser coneixedor de la nostra memòria industrial”.

 

En esta nova edició s'ha ampliat a 350 places per a l'alumnat, es contractarà un total 35 persones entre monitors, monitores i coordinadors, coordinadores i entre les activitats programades es realitzaran excursions a la platja i a altres llocs com la Casa Penya.

 

Existeixen fins a cinc grups diferents en els quals es distribuiran els alumnes segons les edats: Mini Escola de 3 a 4 anys; Escoleta de 5 i 6 anys; Campa de 7 i 8 anys; Urba de 9 a 11 anys; Campus Crea de 12 a 14 anys.

 

Quant a la durada, hi ha dues opcions, la modalitat A fet que suposa la realització de l’Escola d’Estiu completa, des del 22 de juny al 28 de juliol; o la modalitat B que suposa qualsevol de les dues quinzenes de juliol. 

 

Les activitats (tallers, excursions, jocs, visites a la platja...) començaran de 8 a 9 hores, coincidint amb l'entrada de l'alumnat, fins a les 13.30 hores, excepte aquells que opten per l'opció amb menjador, que l'horari s'estendrà fins a les 15.30 hores.

 

El preu de la matrícula per a la modalitat A és de 135 euros o 265 euros si s'inclou el menjador. Per a la modalitat B el preu és de 80 euros cada quinzena o 136 amb menjador. Per a casos de famílies nombroses de categoria general hi haurà una bonificació d'un 40% i d'un 60% per a la categoria especial. El preu de la matrícula inclou monitors de temps lliure titulats, activitats, materials, assegurança, transport intern, samarreta i gorra.