Joventut programa “Batukada Jove” un curs de tres mesos per als interessats en la percussió

El curs que serà impartit en el Casal Jove per Green Gos Batukada, està destinat a joves d'entre 12 i 26 anys, i inclou un abonament complet per a assistir al Percumon (Festival Internacional de Percussió)
Imagen 1
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt programa “Batukada Jove” un curs de tres mesos per a joves interessats en la percussió que, a més, inclou un abonament complet per a assistir al Percumon (Festival Internacional de Percussió). 
 
El curs, que s'impartirà en el Casal Jove per Rafa Ojeda de Green Gos Batukada, està destinat a joves d'entre 12 i 26 anys, i s'impartirà els mesos d'abril, maig i juny, concretament els dimarts de 18 a 19.30 hores. El preu del curs, que inclou abonament per al festival, és de 30 euros. Els interessats poden apuntar-se fins al pròxim 31 de març en el Casal Jove (Vent de Marinada s/n, 46520 Port De Sagunt, Valenciana, Spain).
 
El Percumon es desenvoluparà del 3 al 5 de juny a Sagunt i Port de Sagunt. És la primera edició del festival i en ell es podrà gaudir de concurs de blocos, tallers, concerts, desfilades, conferències i, a més s'habilitarà una zona d'acampada.
 
Per a més informació, contactar telefònicament amb el Casal Jove, cridant al 92 268 34 39; o contactant amb el professor del curs, Rafa Ojeda, cridant al 658 53 23 91.