Joventut programa diverses activitats per al cap de semana

Entre les iniciatives lúdiques i culturals que s'han preparat destaquen projeccions cinematogràfiques, exposicions i un rondaballs
Imagen 1
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, ha preparat per a aquest cap de setmana una variada programació d'activitats, en el Casal Jove, entre les quals s'inclouen projeccions cinematogràfiques, exposicions, i un rondaballs.

Les activitats començaran divendres que ve, 4 de març, a partir de les 19 hores, amb el Cineclub del Casal, que aquest cap de setmana acollirà el festival “Curts dirigits per Dons”. El mini festival està organitzat per la delegació de Joventut i CORTOESPAÑA. Els interessats a assistir podran votar i gaudir de les propostes més interessants de tot el país.

Les activitats continuaran, el dissabte 5 de març, a partir de les 11.30 hores, amb el Matinal infantil que projectarà la pel·lícula “Del revés” (Inside Out). El film, que ha aconseguit l'Oscar a millor pel·lícula d'animació, explica la història de Riley, una xica que gaudeix o pateix tota classe de sentiments. Encara que la seua vida ha estat marcada per l'Alegria, també es veu afectada per un altre tipus d'emocions. El que Riley no entén molt bé és per què motiu ha d'existir la Tristesa en la seua vida. Una sèrie d'esdeveniments fan que Alegria i Tristesa es barregen en una perillosa aventura que donarà una bolcada al món de Riley.

El mateix dissabte, a partir de les 18 hores, continuaran les activitats amb un Rondaballs. Es tracta d'un espectacle per a escoltar contes populars i ballar danses tradicionals.

Finalment, també es podran visitar les exposicions del Mangetsu i Splash 2016, concretament les mostres “35 anys de la Cúpula” i “Living Zombieland”
.