Joventut programa “Lluna Game” unes jornades destinades als amants dels videojocs

Les activitats, que han sigut organitzades pels corresponsals dels instituts del Casal Jove, coordinats per Joventut i l'Associació E Sports València de Puçol, es desenvoluparan el divendres 11, i dissabte 12 de març en el Casal Jove
Imagen 1
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, juntament amb els corresponsals dels instituts del Casal Jove i l'Associació Juvenil E Sports València de Puçol han organitzat “Lluna Game”, unes jornades d'oci alternatiu destinades als joves amants dels videojocs. Les activitats es desenvoluparan el divendres 11, i dissabte 12 de març en el Casal Jove.
 
El regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro ha explicat que “aquesta és una de les activitats que desenvolupen els/as propis corresponsals dels instituts de Sagunt i Port de Sagunt. Ells i elles són els que planifiquen i desenvolupen les activitats de la Lluna Plena que fem una vegada al mes en el Casal Jove, amb els temes i tallers que a ells els interessen. En aquest cas han volgut fer-ho sobretot el relacionat amb el Gaming i els videojocs”. Sampedro ha enviat un missatge a tots els joves de la ciutat “perquè siguen ells els que decidisquen quines iniciatives desenvolupar en matèria de joventut i puguen autogestionar-se”.

Les activitats començaran el divendres, 11 de març, a partir de les 17 hores amb la inauguració de l'exposició “Historia de los Videojuegos”. Tot seguit, començaran els tornejos de videojocs, concretament de “Heartstone”, “Osu”, “LOL”, i de “wii” i “Playstation” en general. Els interessats que vulguen participar en aquest torneig, hauran d'apuntar-se prèviament en el Casal Jove. D'altra banda, a partir de les 18 hores es retransmetrà en directe la LSC Europea, lliga europea del videojoc “League of Leyends”.

El dissabte, 12 de març, continuaran les activitats a partir de les 10 hores, amb una taula redona sobre el videojoc “Hearthstone” a càrrec de membres de l'equip oficial de “Hearthstone” de OMG Bar de València. En aquesta taula redona, jugadors professionals xarraran amb els joves de la localitat sobre tècniques i curiositats del videojoc. A partir de les 11 hores i a la vesprada, a partir de les 17 hores, continuaran els tornejos de videojocs. D'altra banda, a les 18 hores, el famós youtuber Cabravoladora, conegut pels seus vídeos sobre el videojoc “League of Leyends” (LOL), oferirà una xarrada sobre com s'ha convertit ell en un gran youtuber. A més els joves podran fer-se fotos amb ell. Finalment, per a concloure les jornades, es farà lliurament dels premis dels diferents tornejos disputats en el Casal Jove.